Stukets blogg - Kläder och Prylar i Årjäng

Stukets blogg - Kläder och Prylar i Årjäng

Inköp av SNÖ of Sweden!

ButikenPosted by Elise Carnlöf Thu, September 08, 2011 16:38:02

Hallå!

Tänk vad tiden går fort, speciellt idag har det bara rusat iväg och man tycker inte man har hunnit med någonting. Fast det har man ju när man börjar tänka efter!

Dagen började med att Björn från SNÖ of Sweden kom hit för vi skulle lägga ordern inför höst 2:an som närmar sig! 10 kom han 14.30 åkte han. Vart tog dom timmarna vägen kan man undra. Vi kommer få såååååååååå mycket fina smycken att önska sig i julklapp eller köpa tilll juloutfiten! Perfekt!!

Detta har jag på mig idag! Snyggt med en lite grövre kedja!

Örhängen... vill man bara ha ringarna i öronen kan man ta av stenen så blir det bara en naken ring! Men lite bling bling är ju snyggt....

Det långa halsbandet finns både i silver och i denna svarta färgen. Antingen med svarta stenar eller som på bilden clear!

För en stund sen hade jag en kund som kom ända från Frankrike för att handla på Stuket! Det är ju hur kul som helst! För ett par år sedan var hon här när hon hälsade på hennes vännina och köpte en helt ny garderob för hennes väska kom bort på flygplanet. Hon var så nöjd efter detta att hon kom hit nu igen! Ett mycket gott betyg !! Det ger vi tummen upp för idag!

Nu kanske vi kan hinna med att öppna nån kartong från Miljögården för det är fullt på lagret kan jag lova!

Ha en fin torsdag!